Doe Mee

SG Mokum is nog gezelliger dan één enkele vereniging. Het zijn er namelijk vier! Hierdoor heb je alle keuze wat betreft niveau, trainingstijden, locatie en welk team je het meeste aanspreekt. Als je na een aantal proeftrainingen lid wordt, en een startnummer aanvraagt, kan je beginnen met meespelen. Speel je al op topniveau? Kom dan meetrainen met de selectie. Weet je niet welk niveau je wil spelen, of vind je het fijn om rustig te beginnen? Door in de lagere teams te starten, leer je de hele vereniging snel kennen en kan je met alle hogere teams meespelen om aansluiting te vinden op je niveau. Plus je kan extra wedstrijden spelen in verschillende teams. Kortom: je vindt snel het juiste team en makkelijk je plek.

Kom een keer meetrainen of schrijf je in als lid. Wil je een keer komen kijken bij een wedstrijd? Hier vind je alle wedstrijden van het komende seizoen.

Wil je graag bijdragen aan onze vereniging als vrijwilliger, bestuurslid of sponsor? Dat lijkt ons geweldig. Klik hier of stuur ons meteen een e-mail.