Meetrainen?

Kom meetrainen met SG Mokum! Waterpolo voor kinderen, jeugd, jongeren, studenten en senioren.

Ja natuurlijk kan dat !

Wil je een keer meetrainen... dat kan natuurlijk! We hebben teams voor alle leeftijden en op alle niveaus.  En er is altijd wel een zwembad bij jou in de buurt. Of een tijdstip dat jou uitkomt.

Stuur even een mailtje naar waterpolo@sg-mokum.nl, dan brengen wij je in contact met iemand die je even opvangt en voor je het weet lig je bij ons in het zwembad !

Jeugd

Bij de jeugd leer je echt waterpoloën. Dit is bedoeld voor jonge spelers. Onze jeugdteams zijn onderverdeeld in groepen met een leeftijdsverschil van maximaal twee jaar. Kennismaken met waterpolo kan al in één van de twee "Startblok" groepen voor jongens en meisjes onder de 9 jaar.

Vanaf 9 jaar kan je meespelen in de jeugdcompetitie We hebben twee E-teams voor kinderen onder de 11. Vier D-teams voor kinderen onder de 13 jaar. Twee C-teams onder de 15 jaar. En B-team jongens en een B-meisjes team tot 17 jaar. Daarna mag je meedoen in de senioren teams.

Om te leren waterpoloën moet je uiteraard wel kunnen zwemmen.

Trainingstijden en -locaties staan hier. Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Stuur even een e-mail naar waterpolo@sg-mokum.nl  en we zorgen dat er iemand is die je opvangt op een eerste proeftraining!

Senioren

In de senioren teams wordt van je verwacht dat je de basis onder de knie hebt. We hebben teams op alle niveaus. Ons eerste Dames team speelt 1e divisie Bond. Ons eerste Heren team speelt 2e divisie Bond.

Naast de sport is ook de sfeer en gezelligheid van belang. Bij de meeste zwembaden is er ook een clubhuis waar we na de trainingen of na de wedstrijden nog gezellig een drankje doen.

Je kan eerst een paar keer proeftrainen zodat je kan meemaken in welk team je je het beste op je plaats voelt. We kijken natuurlijk uit naar enthousiaste spelers die onze Dames en Heren selectie komen aanvullen. Maar ook mensen die gewoon lekker willen poloën zijn welkom. En heb je geen ervaring maar wil je tóch echt kijken of waterpolo wat voor je is? Kom het dan gewoon proberen.  

Mail even als je langs wil komen naar waterpolo@sg-mokum.nl

Trainingstijden staan hier. Zien we je snel?